Haarlem, 24-10-2019

De laatste maanden van het jaar zijn weer aangebroken en de zorgverzekeraars presenteren zich nu via social media, radio en televisie om de zorgverzekering weer aan de man te brengen. Wij adviseren u om goed te kijken naar uw zorgverzekering. Gaat u voor een volledig pakket met veel fysiotherapie, kiest u voor een aanvullende verzekering met een beperkt aantal behandeling fysiotherapie of neemt u alleen de basisverzekering en betaald u uw behandeling fysiotherapie zelf. Voor alle opties is iets te zeggen. Belangrijk is dat u weet, dat in de komende maanden kunt wisselen van zorgverzekeraar of pakket! Laat u goed informeren en kijk uw polisvoorwaarden er goed op na.

Wij zullen voor 2020, net als in 2019, niet alle contracten tekenen met de zorgverzekeraars, daar de opgelegde voorwaarden, eisen of vergoeding ons niet aanstaan. Wij zijn van mening dat de administratieve lasten en andere voorwaarden gesteld door deze zorgverzekeraars ten koste gaan van de tijd die wij aan u kunnen besteden en dat de  kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg daardoor niet gewaarborgd kan worden.

In het geval dat u een pakket kiest zonder fysiotherapie of bent u door uw budget fysiotherapie heen, dan krijgt u een nota van ons. U kunt in de praktijk pinnen. Wanneer wij geen contract hebben afgesloten met uw zorgverzekeraar, dan krijgt u een nota. U kunt als aangegeven pinnen in de praktijk. U dient de nota in bij uw zorgverzekeraar en deze zal de nota deels vergoeden!

Wij kunnen aangeven met welke zorgverzekeraars wij een contract hebben afgesloten. U blijft natuurlijk ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een bij u passende polis al dan niet met een aanvullend pakket. Brengt u ons alstublieft op de hoogte als u wisselt van zorgverzekeraar of kiest voor een ander pakket.

 

MVG,

Elco, Rosan, Mark en Peter.

Terug naar overzicht