Kato stelt zich voor!

Geboren, getogen en studies afgerond in België, maar ik woon al 5 jaar in Haarlem.

Voor het werk van mijn man zijn wij naar Nederland verhuisd en ondertussen zijn we verliefd geworden op Haarlem en de Haarlemmers. We zijn er dan ook sinds kort officieel gesetteld met een zoontje van 3 jaar en hebben zelfs een tweede 'Haarlemse mug' op komst.

Voor mij is het altijd duidelijk geweest dat ik wilde werken met mensen.

Het menselijk lichaam, beweging, wat beïnvloedt beweging, ... Ik vind het allemaal ontzettend interessant.

Als manueel therapeut ben ik gespecialiseerd in nek- en rugklachten, hoofdpijn en kaakklachten, maar uiteraard kan je bij mij ook terecht met alle andere lichamelijke klachten zoals schouder, enkel, knie etc.

Al ben ik een 'manueel' therapeut, ik behandel mijn patiënten steeds met een meer actievere aanpak, zodat klachten ook op langere termijn onder controle blijven. Dat betekent dat we vaak ook in de oefenruimte aan de slag gaan en op die manier niet enkel oppervlakkig, maar ook diep tot op de oorzaak van het probleem werken.

Daarnaast heb ik me ook bijgeschoold in dry needling, zodat je bij myofasciale pijn (pijn t.g.v. spierspanning) net dat extra duwtje in de rug krijgt en vaak sneller van je ongemak vanaf bent. Ik wil wel benadrukken dat dit een symptoombehandeling is en we dus ook de oorzaak moeten aanpakken.

Ik hecht veel belang aan een persoonlijke aanpak en zal altijd samen met jou een behandelplan op maat opstellen om je zo goed mogelijk te begeleiden naar een langdurig herstel.

Ik kijk er naar uit je te verwelkomen in de praktijk!

Groetjes Kato