Revalidatie

Onze praktijk beschikt over een revalidatieruimte met oefenapparatuur en participeert in een netwerk van collega's, die ieder hun eigen specialisatie hebben.
Dit maakt uitwisseling van kennis gemakkelijk en er wordt zo nodig onderling doorverwezen.

Elco Zwart heeft in de afgelopen 35 jaar veel ervaring en expertise opgedaan op het gebied van de orthopedische revalidatie. In 1983 was zijn afstudeeropdracht de revalidatie bij een voorste kruisbandplastiek, toentertijd  nieuw in Nederland. Of het nu gaat om een Total knee/hip, een blessure aan de enkel of schouder, een meniscusletsel of chronische rugklachten, binnen de praktijk is er uitgebreid de mogelijkheid om te testen en te trainen. Hierbij worden de richtlijnen en protocollen, zoals opgesteld door het KNGF ( Genootschap voor Fysiotherapie ) gehanteerd.

In 2011 heeft Elco meegewerkt aan een studie vanuit de VU, of "pure" krachttraining pre- en post operatief bij een T-knee ingreep tot betere resultaat leidt dan de reguliere aanpak, waar bewegen, balans en coördinatie training voorop staat.

Kortom er is in de praktijk voldoende kennis aanwezig om u op een professionele en effeciënte wijze te begeleiden in uw revalidatieproces.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor revalidatie?
Neem dan even contact met ons op 023-544 5546 / 06-46451839 of maak direct een afspraak