Therapeuten

Elco Zwart
Praktijkeigenaar

Algemeen fysiotherapeut

Echografie

Shockwave

Dryneedling

Orthopedische revalidatie

Arbeidsfysiotherapie

Specialisatie: hardloopblessures

Rosan de Vogel

Algemeen fysiotherapeute

Manueel therapeute

Specialisatie en interessegebied: duizeligheid en kaakklachten

Specialisatie: schouder

Rosan is lid schoudernetwerk Rijnland

Mark van Eeden
Algemeen fysiotherapeut

Even voorstellen: Ik ben Mark van Eeden, 23 jaar en fysiotherapeut. Mijn interesse voor het vak fysiotherapie is al vroeg ontstaan. Toen ik 7 jaar oud was scheurde ik mijn voorste kruisband waarna ik 9 maanden moest revalideren bij een fysiotherapeut. Dit is mij altijd bijgebleven en ook mijn motivatie geweest om de opleiding te volgen in Leiden.

Kijken naar het hele lichaam, de oorzaak van de klacht achterhalen en niet alleen het symptoom bestrijden. Dit is mijn belangrijkste visie binnen de fysiotherapie. Ook ben ik door mijn kritische blik niet snel tevreden, en wil ik een zo goed mogelijk behandelresultaat voor de patiënt. Bij mij staat de hulpvraag van de patiënt centraal en luister ik goed naar wat iemand echt van mij vraagt.

Naast mijn ervaring met het revalidatie traject na een operatie aan de voorste kruisband, heb ik ook diverse sportblessures opgelopen in mijn carrière als sporter. Dit heeft mij veel geleerd over hoe een behandeling kan overkomen op u als patiënt. Naast de sport gerelateerde klachten, ligt mijn kracht bij knieklachten, nek/schouder klachten en lage rugklachten. De ervaring leert mij dat de oorzaak van deze klachten vaak ergens anders vandaan komt dan u zou denken. Daarom kijk ik goed naar de rest van het lichaam om de oorzaak van uw klacht zo snel mogelijk te achterhalen en te behandelen!

Herkent u eventuele klachten die u heeft in bovenstaande tekst? Maak dan een afspraak om zo snel mogelijk klachtenvrij te zijn!  Tel: 023-5445546 / 06-46451839 of afspraak

Aandachtsgebieden:

Algemeen fysiotherapeut

Fitness


Tel: 023-5445546
E-mail: praktijk@fysioelswout.nl

Marie-Louise Witteman

Pedicure ProVoet

specialisatie: diabetes en reuma

Marcel Valk

Fysiotherapeut

Podoloog

Specialisatie: heup-knie- en enkel/voetproblematiek