Manueel therapeut

Voor diegene die mij nog niet kennen, wil ik mij graag even voorstellen.

Ik ben René, opgegroeid en woonachtig in Haarlem. Samen met mijn vrouw Deborah hebben wij 3 jongens en een Engelse Bulldog. Graag gaan wij naar t strand, dit doen we het hele jaar door in verschillende samenstellingen. Wij hebben een sportief gezin en zijn bijna dagelijks op de sportvelden te vinden. Net als iedereen houd ook ik van lekker eten, muziek luisteren - want zingen kan ik niet- en leuk om te weten; ik ben dol op vakantie vieren! ;-)

Ik ben optimistisch ingesteld en dat zal je dan ook merken in de manier waarop ik mijn professie uitoefen.

Met ruim 20 jaar ervaring als fysiotherapeut en 12 jaar als manueel therapeut, begeleid ik met passie van jong tot oud in het natuurlijke genezingsproces bij blessures, maar ook probeer ik van betekenis te kunnen zijn bij ziektes en aandoeningen. Mijn specifieke aandacht gaat uit naar de begrippen ‘(in-)stabiliteit’ en ‘training’.

Veel klachten kunnen gereduceerd worden door binnen de mogelijkheden die er in het moment liggen, een specifiek behandelplan te maken en samen een doel te stellen.

In het verlengde van fysiotherapie en daarbij training als (sport-)revalidatie, houdt ik mij bezig met performance training. Met performance training kan je tot betere prestaties komen binnen je sport, maar ook ondersteunend zijn in bijvoorbeeld je werk. Mijn cliënten zijn daarmee vaak sporters en zelfstandigen met ambitie.

Ik kijk er naar uit kennis met je te maken en naar je te luisteren voor wat ik voor je kan betekenen!

Indien u een afspraak wenst te maken met René Kunt u mailen naar rene@fysioelswout.nl

Therapeuten

Fang Yeh

Acupuncturiste en herbaliste

Helen Bitancourt

Fysiotherapeut

Erna Stolwijk

Medisch pedicure