Overname Fysiotherapie Elswout

Na 13 jaar met heel veel plezier in het Ramplaankwartier gewerkt te hebben, draag ik per 1 januari 2024 het stokje over aan mijn opvolgster Kato. Ik zal de bijna dagelijkse ritjes per fiets over Visserspad naar de Zuidertuindorpslaan gaan missen. Het concert van de nachtegaal vergezelde mij regelmatig en maakte het een heel plezierig uitstapje. Door de jaren heen hebben vele Ramplaankwartierders en klanten uit de wijde omgeving de praktijk bezocht. Laagdrempeligheid, persoonlijke aandacht en kwaliteit waren de kurk waar de praktijk op dreef. De mooie gesprekken over het Ramplaankwartier, de vele politieke praatjes en de indringende gebeurtenissen/gebeurtenissen zal ik koesteren als mooie herinneringen.

De fase van strandwandelingen met onze hond Puck, concerten, lezen, vogelen en mijn moes-/bloementuin in Haarlem breekt aan. Ook het gastheerschap van de B&B, Eb&Vloed, die mijn vrouw en ik rond ons huis runnen, zal nog wat tijd en aandacht opeisen, maar verder ga ik met volle teugen genieten van mijn vrije tijd en gun ik Kato mooie- en plezierige jaren in het Ramplaankwartier. Ik wil u danken voor het gestelde vertrouwen en het bezoek aan Fysiotherapie Elswout door de jaren heen. Het ga u allen goed en blijf gezond.