Op basis van de regeling standaardprijslijst fysiotherapie zijn wij verplicht per 1 februari 2005 een openbare prijslijst bekend te maken voor het aanbod aan niet-verzekerde patiënten en aan patiënten van wie de zorgverzekeraar geen contract met de behandelend fysiotherapeut heeft.

Onderstaande prijslijst is bij vaststelling en wordt bij wijziging naar de NZA gestuurd.

Niet nagekomen behandelingen en behandelingen die niet 24 uur van te voren zijn afgezegd worden volledig in rekening gebracht.  

 • Zitting fysiotherapie € 45.00
 • Echodiagnostiek € 60.00
 • Shockwave € 45.00
 • Zitting manuele therapie € 55.00
 • Toeslag voor uitbehandeling € 25.00
 • Screening DTF € 25.00
 • Intake en onderzoek na screening DTF € 70.00
 • Intake en onderzoek na verwijzing € 62.50
 • Extra lange zitting € 55.00
 • Toeslag buiten reguliere werktijden € 25.00
 • Korte rapportage € 35.00
 • Lange, gecompliceerde rapportage € 75.00/uur
 • Telefonische zitting/rapportage € 25.00
 • Vrij trainen ( vraag naar de mogelijkheden )  De praktijk heeft niet met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Wanneer wij geen contract hebben afgesloten met uw zorgverzekeraar, u bent niet zelf aanvullend verzekerd voor fysiotherapie  of u bent door uw vergoeding fysiotherapie heen van uw zorgverzekeraar, dan krijgt u van ons een nota. U kunt pinnen in de praktijk! Wanneer wij geen contract hebben met uw zorgverzekeraar, dan dient u de nota aan ons te voldoen en u kunt de nota dan zelf declareren bij uw zorgverzekeraar. De zorgverzekeraar zal de nota dan, geheel of gedeeltelijk, vergoeden. ( zie ook hieronder voor beleid 2020 ).

  De praktijk doet mee aan een kwaliteitsonderzoek en in het kader hiervan kunnen wij u vragen om uw e-mailadres. Dank voor uw medewerking

  Haarlem, 17-10-2023

  De laatste maanden van het jaar zijn weer aangebroken en de zorgverzekeraars presenteren zich nu via social media, radio en televisie om de zorgverzekering weer aan de man te brengen. Wij adviseren u om goed te kijken naar uw zorgverzekering. Gaat u voor een volledig pakket met veel fysiotherapie, kiest u voor een aanvullende verzekering met een beperkt aantal behandeling fysiotherapie of neemt u alleen de basisverzekering en betaald u uw behandeling fysiotherapie zelf. Voor alle opties is iets te zeggen. Belangrijk is dat u weet, dat in de komende maanden kunt wisselen van zorgverzekeraar of pakket! Laat u goed informeren en kijk uw polisvoorwaarden er goed op na.

  Wij zullen voor 2023, net als in 2022, niet alle contracten tekenen met de zorgverzekeraars, daar de opgelegde voorwaarden, eisen of vergoeding ons niet aanstaan. Wij zijn van mening dat de administratieve lasten en andere voorwaarden gesteld door deze zorgverzekeraars ten koste gaan van de tijd die wij aan u kunnen besteden en dat de  kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg daardoor niet gewaarborgd kan worden.

  In het geval dat u een pakket kiest zonder fysiotherapie of bent u door uw budget fysiotherapie heen, dan krijgt u een nota van ons. U kunt in de praktijk pinnen. Wanneer wij geen contract hebben afgesloten met uw zorgverzekeraar, dan krijgt u een nota. U kunt als aangegeven pinnen in de praktijk. U dient de nota in bij uw zorgverzekeraar en deze zal de nota deels vergoeden!

  Wij kunnen aangeven met welke zorgverzekeraars wij een contract hebben afgesloten. U blijft natuurlijk ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een bij u passende polis al dan niet met een aanvullend pakket. Brengt u ons alstublieft op de hoogte als u wisselt van zorgverzekeraar of kiest voor een ander pakket.