Pinnen, tarieven 2020 en zorgverzekeraars!

 

 

Wij hebben voor 2020, net als in 2019, niet alle contracten getekend met de zorgverzekeraars, daar de opgelegde voorwaarden, eisen of vergoeding ons niet aanstaan. Wij zijn van mening dat de administratieve lasten en andere voorwaarden gesteld door deze zorgverzekeraars ten koste gaan van de tijd die wij aan u kunnen besteden en dat de  kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg daardoor niet gewaarborgd kan worden. Daarnaast vinden wij het ongepast dat de zorgverzekeraar op de stoel gaat zitten van de zorgverlener en gaat bepalen wat al dan niet goed voor u is.

In het geval dat u een pakket kiest zonder fysiotherapie of bent u door uw budget fysiotherapie heen, dan krijgt u een nota van ons. U kunt in de praktijk pinnen. U krijgt de nota per mail toegestuurd.

Wanneer wij geen contract hebben afgesloten met uw zorgverzekeraar, dan krijgt u een nota. U kunt als aangegeven pinnen in de praktijk. U dient de nota in bij uw zorgverzekeraar en deze zal de nota geheel/gedeeltelijk vergoeden! Onze tarieven kunt u vinden op onze website www.fysioelswout.nl (financieel)en in de praktijk!

Wij kunnen aangeven met welke zorgverzekeraars wij een contract hebben afgesloten. U blijft natuurlijk ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een bij u passende polis al dan niet met een aanvullend pakket. U kunt natuurlijk ook informatie inwinnen bij uw zorgverzekeraar.